Tankevirus

...


Ønsker du å delta på et nyttig og gøyalt mestringskurs om hvordan tanker og oppmerksomhet påvirker humøret og handlingene dine?

Kurset TANKEVIRUS er utarbeidet av norske psykologer og forskere. Kurset presenterer negative tanker som ulike tankevirus, og som kan behandles med ulike psykologiske vitaminer.

Hvem passer kurset for?Tankevirus passer for alle - for deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen, til deg som sliter med mild depresjon og angst.

Du blir mer bevist på negative tankemønstre, og lære om hvordan man kan endre dem. Kurset består av morsomme undervisningsfilmer og refleksjonsoppgaver.

Du lærer hvordan du tar tak i de små problemene før de blir store problemer. Poenget er å avsløre tanker som er "for negative", før de blir destruktive. Henger man fast i grubling, blir man mer stresset, bekymret og mer engstelig enn nødvendig.

Målet med kurset:

1 Få kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er og ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er ufarlige, det er hvordan vi reagerer på tankene som kan gjøre oss syke.

2 Kunnskap om det psykologiske immunforsvaret, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Hvordan skal du ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode rammer for deg selv.

3. Kunnskap om ulike TANKEVIRUS, og trening i å identifisere dem hos seg selv.

4. Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter og forholde deg til tankene dine slik at du i større grad kan fungere, også i perioder med mye negative tanker.

Kurset går over tre kursganger. Hver kursgang varer ca 90 minutter.

Sagt om kurset: «vel så bra som piller». Frode Thuen (psykolog)

«Viktig, morsomt, og velsignet kort». Sverre Lundevall (lege)

Kurset går over tre samlinger:
1.
"Ditt psykologiske immunforsvar- Grunnleggende psykologisk kunnskap om oppmerksomhet og tanke
2.
Tankevirus - Vi går igjennom fem ulike tankevirus ved hjelp av morsomme og gjenkjennelige eksempler.
3.
Psykologiske vitaminer - Slik går du frem for å bekjempe tankevirus

Pris kr 1200,- pr person

Minimum 5 deltakere

Max 10


Tilbyr også 1-1

kr 2500

Interessert?

Ta kontakt rameka@online.no


Etter kurset kan det være at du ønsker at vi ser nærmere på livssituasjonen din, livsløpsperspektivet, at du får hjemmeoppgaver og hjelp til å oppdage automatisk repeterte relasjonsmønstre og ubevisste motiver og konflikter som kan vedlikeholde negative tankemønstre. Da kan jeg tilby individuelle timer.